Pages

Thursday, January 12, 2012

Ahh...Sudoh!!

salam semua...haaaa...jawab2...
tiba-tiba je malam ni rasa nak tulis something kt blog...tentang seseorang...
tanpa aku sedar...selama aku ada blog ni aku xda cakap pun sal dia...padahal dia banyak memberi erti dalam hidup aku...walaupun dia dan aku dah jauh..tapi kalau ada ruang memang aku tak lepaskan peluang untuk berjumpa ngan dia...
nak sangat tulis pasal dia..Ahh sudoh dohla!!....
tapi esok ada paper!!....waaaaa...
kawan-kawan, esok ain tulis sal dia...kena study dulu malam ni...tapi honestly memang xtau nak study apa...cacamarba la esok...
Doakan ain dapat jawab ye esok...huhuhuuu...tatottt....
k..bubye semua...(^_^)...



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...