Pages

Monday, January 14, 2013

Haalooooo.....

Assalamualaikummm....wah!!!...bersawang sungguh blog aku ni ditinggalkan camtu...tiba-tiba buka balik bila kawan aku naz mintak aku tolong dia buat blog...hah!...gitu...kena ada penukul baru nak bergerak rupernye...honestly...sgt2la banyak benda aku nak kongsikan sal life aku selama aku tinggalkan blog...but something, pemikiran aku dihantui oleh seseorang mengenai blog...dia ckp for what buat blog kalau xde orang nk follow, xde orang nak komen nak tengok and segala bagai...itulah kadang2 meruntuhkan semangat aku nak menulis di blog....but now, i need to be positive!...hey, aku buat blog ni bukan nak mendapatkan publisiti or ape2pn..aku buat untuk diri aku..ape saje yang aku rasa aku nak tulis..sebab aku tau bukan senang kita nak ckp ape2 yg kita lalui kt orang lain...mungkin dengan cara menulis aku dapat lepaskannye..hah,bijak x?..so xperlu la nak kesah ape org cakap ain..so, sesape terasa mohon ampun la yek..masing2 ada pendirian masing2...
ok...caucincau!!!


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...