Pages

Monday, June 13, 2011

Ain Sayang Ayah...

hmmmm...kadang-kadang rasa susahnye jd seorang anak ni...xtaula nk sesempurna cmne lg...salah ke kalau ain nk bersikap adil?...ain sgt2 xfaham sikap ayah...knp perlu bersikap dgn ain cmni?...ayah, ain ada pilihan hidup ain...rs cm sia2 je ain wish hari bapa kat ayah, terdetik dh dalam hati ni nk beli something kt ayah...ain syg ayah...syg sgt2...tp sampai ati ayah langsung xnk ckp ngn ain...salah ape ain ni ayah...kalu krn ain balik umah mak, mmg sgt2 xmunasabah...dia mak ain...ain ada tanggungjawab jgk untuk dia...ain syg dua2...kalau krn ayah nk marahkan Ha, Aqiif n Kowi, jgnlah ain jd mangsa...sedih ain ayah wat gini...ain msg ayah xbalas, ain call pn ayah xjawab...lpas tu off fon...ayah, sejak kecik lg ain hdup berkorban untuk ayah,..apepun ain bt untuk kebahagiaan ayah...malas sgt dh ain nk mengungkit semua ni...tp ayah dh bt ain rs menyesal...ayah hanya fikirkan ayah, fikirkn hati ayah, tp perasaan ain ayah penah fikir x selama ni...telinga ain ni dh sakit dgr mcm2 mak ckp sal ayah...ain try nk backup tp semua yg mak ckp tu mmg betul....knp ayah...knp ain xleh nk ckp terus terang gini kt ayah?..kedu lidah ni ayah, nk pertahankan semua ni...ain xnk jd anak derhaka, xnk lawan ckp ayah...cukuplah ain ni xmampu jd anak yg baik n sempurna seperti ayah nak, tp ain xkn derhaka kat ayah...ain sentiasa cuba bt yg terbaik tuk keluarga kita...sebenarnye ain rs gembira sgt2 tgk ayah bahagia ngn ummi...ada yg dh jaga ayah dgn baik, jaga adik fitrah dgn kasih syg..tp kalu sikap ayah xbrubah...sampai bila2pn anak2 ayah xkn blik pd ayah...mungkin ain je yg bleh tahan ngn sikap ayah...satu je ain mntak, cubalah ayah letak sekejap diri ayah di tempat ain, di tempat anak2 ayah sekarang ni, ayah akan rasa apa yg kami lalui,..sikitpn kami xtrima kehidupan kami cmni,,....apepn ayah...ain syg ayah...Selamat Hari Bapa...







No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...