Pages

Saturday, May 14, 2011

Terima Kasih Ya Allah

still xdapat nk lelapkan mata....risau dgn hujan...risau dgn banjir...hmmm....hari ni, bangun je tido terus dapat call dr seseorang...yg sgt aku rindu....setelah lbh dua minggu aku cuba hubungi dia tp xada balasn...hmmm...mgkin dh ada life dia sdiri...tp semalam hati aku tergerak untuk msg dia...aku just bgtau aku di kampung...tak lama lpas tu dia call...tp aku langsung xjawab sebab masa tu mood aku nk ckp ngn org dh xde...so biarkanlah 2 3 kali dia call...pg ni bangun2 terus dia call...cam tahu je aku dh bangun...hmmm...ckp cam biasa...hajat di hati nk sgt jumpa dia...cam selalu aku buat bila balik kampung...bila aku bgtau hajatku itu, dia terdiam...lama jugak dia nk ckp...last2 dia bgtau jugak yg dia dh btukar keje...sekarang di johor n tak dapat dh jumpa aku...aku terdiam...mungkin dia nk pujuk, dia ckp dia sanggup dtg jumpa aku kalau aku nak...tp aku xnk...dh bnyk susahkan dia...dr dulu lg...wlpn aku rndukn dia, tp aku tahu ape yg jd ni ada hikmahnya....lama aku berfikir dan sekarang aku dh dpt jawapannya...mgkin cara Allah jauhkan kami untuk elakkan aku dr buat kesilapan lagi...cuba bina kehidupan sendiri dan bukannya berpaut pd ranting yg rapuh...terima kasih Ya Allah...





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...